T-Rex

Grid View:

T-REX Adeziv cu prindere imediata, 380gr

(0)

Adeziv montaj cu prizӑ imediatӑ, pentru lipirea obiectelor grele la interior ṣi exterior. Forṭa de lipire iniṭialӑ 300 kg/m². Lipiri universale, ramforsat cu fibre, aplicabil pe suprafeṭe poroase. Ecologic, fӑrӑ solvenṭi, acoperӑ foarte bine suprafeṭele inegale, excelentӑ aderenṭӑ pe suprafeṭe poroase.Caracteristici:Ramforsat cu fibrePutere de lipi..

T-REX Adeziv rapid cu solvent, 380gr

(0)

Adeziv pe bază de răşini sintetice, ramforsat cu fibre, cu putere înaltă de lipire finală şi prindere iniţială foarte mare (până la 125kg/m2). Special pentru lipirea obiectelor decorative la interior cu excepṭia celor din polistiren.Caracteristici:Ramforsat cu fibrePutere de lipire iniṭialӑ ȋnaltӑ 125kg/m² (lipire pe toatӑ suprafaṭa)Lipiri puternic..

T-REX Adeziv transparent, 310gr

(0)

Adeziv montaj universal transparent pentru fixarea materialelor poroase. Ramforsat cu fibre, aderenṭӑ iniṭialӑ 125 kg/m². Ecologic, fӑrӑ solvenṭi,, poate fi vopsit inclusiv cu vopseluri pe bazӑ de apӑ, acoperӑ foarte bine suprafeṭele inegale, excelentӑ aderenṭӑ pe suprafeṭe poroase.Caracteristici:Ramforsat cu fibreCuloare albӑ la extrudare, transpa..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)